Dina val

BYTA KÖKSLUCKOR

Det är kul att renovera sitt kök men kräver sin planering för att det skall bli ett bra slutresultat.Det lönar det sig att tänka efter innan. Här kommer lite tips och idéer som förhoppningsvis kan hjälpa dig när du funderar på att byta köksluckor.

Att VARA PERSONLIG

Det viktigaste är att du skall inreda med din egen stil. Titta mycket gärna i inrednings-tidningar eller andra liknade tidningar och broschyrer. Men  tänk framförallt personligt, det är ju du som skall vara i köket.

Göra om hela eller delar av köket

Det finns många alternativ när inreder sitt kök. Om man bevarar grundinstallationen av köket, så kommer du sannolikt undan mycket billigare. Vad är viktigast för just dig?
Det är klart att man vill ha allt. Om du väljer att kompromissa några gånger under vägen, så är det viktigt att du rangordnar din önskelista med t.ex. dina materialval, design, funktioner och vitvaror.
Det kanske räcker med att förnya kökets ytskikt och fokusera mera på funktionalitet. Med nya handtag, luckor, lådfronter och bänkskivor kommer du långt.

FÄRGVAL

Ett tips är att inte blanda för många färgskalor. Här finns det givetvis inget rätt eller fel. Ett snabbt och bra hjälpmedel för att få en liten uppfattning om vad man själv tycker om, är att kika under fliken KÖKSINSPIRATION för att se hur det ser ut hos många nöjda kunder i deras hem.

VI HJÄLPER DIG ATT SÄTTA EN BUDGET

Hur mycket för det kosta?  Sätt en budget och ta kontakt med oss. Vi kommer med förslag som underlättar för dig, när du skall byta hela eller delar av ditt kök som uppfyller dina önskemål/krav. Vi är experter och kan ge många råd och tips om just ditt kök. Som amatör är det lätt att gå i enkla fällor och kök innehåller många detaljer. Vem vill uppleva att en lucka inte går att öppna,  diskbänken är felvänd eller att arbetsytan är för liten.